Skip to main content

NOVICK® producatorul masinilor EDM cu cea mai rapida crestere

Produse de o calitate excelenta la preturi rezonabile au fost din ce in ce mai bine primite de catre cumparatorii din intreaga lume. In ultimii ani, NOVICK a obtinut o adevarata realizare in tehnologie si calitate a masinii. Controlul riguros al calitatii este derulat cu mare atentie pe durata intregului proces de fabricatie, de la depozitare, la porelucrari, montaj si pana la controlul calitatii. In plus, s-a acordat o atentie deosebita fiecarui detaliu la fiecare etapa a procesului de fabricatie. Masinile EDM NOVICK se vand in peste 40 de tari din intreaga lume si exporturile catre tarile dezvoltate cum ar fi Europa sau America cresc gradual de asemenea. Cu scopul de a atinge excelenta, desfasuram constant analiza in detaliu a problemelor, concluziile si ajustarea fabricatiei. 

 

Novick Machine Range

Chip removal with Electro-erosion

NOVICK® un leader al Realizarilor.

In tehnologia moderna de prelucrare, exista o tendinta in continua crestere catre niveluri inalte de disponibilitate si flexibilitate ridicata. Cererea se manifesta pentru o calitate a prelucrarii si mai buna la un pret tot mai accesibil, timpi de lucru tot mai redusi si solutii imbunatatite, mai eficiente in costuri. Strategia orientata catre viitor a NOVICK® pentru toate masinile produse se bazeaza pe aceasta evolutie fundamentala de pe piata. Din gama completa de masini EDM a NOVICK®, toti producatorii de matrite , scule si componente pot selecta solutia high-tec individualizata si accesibila cu ajutorul careia vor obtine avantajul competitiv. 

Din inima Europei, Belgia, tintim sa servim pe toti clientii din vest si din est cu acelasi respect. Suport oferit telefonic in mai multe limbi, consiliere de vanzari, echipe de service cu experienta si o sucursala in Europa de Est pentru suport local, oferta clientilor nostri o platforma eficienta si de incredere pentru vanzari si service. 

Cu experienta de peste 15 ani in executia de utilaje si echipamente in regim OEM pentru producatori de top din Japonia si Europa, NOVICK® combina stiinta productiei de precizie japoneza cu experienta inovativa europeana creind baza productiei masinilor EDM de inalta calitate la preturi foarte accesibile. Datorita utilajelor sale de ultima generatie si de mare precizie, NOVICK® este recunoscut pentru performanta superioara a masinilor sale EDM in conditiile reducerii continue a costurilor de productie. Folosind cu inteligenta dimensiunea si resursele noastre, mentinem preturile catre utilizatorii nostri la un nivel redus, cu asigurarea timpului de functionare la nivel ridicat si disponibilitatea pieselor si a productiei atunci cand este necesar. Imbunatatirea continua si know-how-ul sunt cele care fac ca clientii NOVICK sa revina mereu pentru a gasi solutii pentru tehnologia EDM. 

 

Masini EDM cu fir, cu electrod, de gaurit sunt cele mai populare produse ale NOVICK®.

 

Our affordable, reliable and efficient solution for your 3D cutting-off problem.

Novicut-M AM3D: best solution for your 3D AM metal parting

-- ADDITIVE MANUFACTURING -- METAL 3D PRINTING -- BEST BASE PLATE REMOVAL TOOL: NovicutM-AM3D

Worlds best solution for easy, reliable and economical cutting off your workpieces from the Metal 3D printer's base plate

 

We offer THE BEST Cutt-off tool

for Metal Additive Manufacturers

 

Our Machine do remove fast and at a fraction of the cost of the others, easily and economically all your parts from their base-plate made by following processes :

 

AM : Additive Manufacturing

RP : Rapid Prototyping

Power Bed Fusion

SLS : Selective Laser Sintering

SLM: Slective Laser Melting

DMLS : Direct Metal Laser Sintering 

EBM : Electron Beam Melting (Laser Cusing)

Metal Binder Jetting

Go to 3D Metal Special Page

 

Garantam livrari sigure, rapide si eficiente in intreaga lume

What is the easiest way to remove a 3d print from a bed? Simple Method for removing sticky 3d-printed Objects from the Build-Plate. Removing your 3D Print from the Build Plate. Removing your model from the build plate.How to remove your print from the build plate.How To Remove 3D Prints From The BedIs your 3D print stuck to the bed?How to separate the parts from their base plate.How to Remove Support Structure from 3D Prints.Best way to remove 3d printed parts from the base plate!