Skip to main content

Novick

O veritabila concentrare de inovatie si tehnologie

In tehnologiile moderne de prelucrare, exista o tendinta in continua crestere catre niveluri inalte de disponibilitate si flexibilitate mai ridicata. Cerinta este pentru calitate mereu mai buna la un pret rezonabil, timpi de executie mai mici si solutii imbunatatite si eficiente economic. Strategia NOVICK orientata catre viitor are la baza aceasta evolutie fundamentala de pe piata, pentru toate utilajele produse. Din gama latga de masini NOVICK , producatorii de scule si cei care fabrica matrite si forme, ca si ceilalti producatori de piese complexe pot selecta solutii hi-tech accesibile pentru a castiga un avantaj competitiv. 

Cu o experienta de producator OEM de mai bine de 15 ani, timp in care a colaborat cu producatori de top japonezi si europeni, NOVICK combina stiinta asigurarii preciziei japoneze cu experienta inovativa europeana ca baza fundamentala in producerea masinilor EDM de inalta calitate , la preturi foarte accesibile. Datorita mijloacelor de productie moderne , de ultima generatie si de mare precizie, NOVICK este recunoscuta pentru nalta performanta a masinilor produse la costuri de fabricatie foarte mici. Continua dezvoltare si know-how-ul sunt cele care determina clientii sa revina la NOVICK pentru solutiile sale de prelucrare EDM> 

Avand 3 birouri si prezenta in 15 state ale Europei, NOVICK are posibilitatea de a transmite cunostintele si tehnologia in intreaga organizatie. Utilizand cu inteligenta scara si resursele noastre , reusim sa mentinem costurile la nivel scazut asigurand produse de calitate si un timp de utilizare efectiva ridicat atunci cand aveti nevoie mai mult de ele. 

Design-ul traditional elvetian si tehnica de executie de baza japoneza genereaza masini a caror performanta nu se schimba de-a lungul a multor ani de utilizare. Aceasta longevitate este datorata in mare parte asigurarii calitatii in executie. Calitatea deosebita a suprafetelor rectificate ale ghidajelor si celor de montaj contribue la aceasta precizie durabila. 

Inainte de livrarea unei masini NOVICK , ea este supusa unui test de precizie cu laser , care verifica in conformitate cu normele VDI 3441 ca precizia pe toate axele se  situeaza in tolerantele acceptate. 

Conceptul mecanic al masinilor noastre asigura o precizie foarte ridicata a pozitionarii si conditiilor de forma. Acestea sunt verificate in conformitate cu standardul ISO 230-4.