Skip to main content

NOVICK® revolutioneaza prelucrarea prin electroeroziune cu electrod masiva oferind cea mai rentabila masina de pe piata cu o tehnologie brevetata care reduce drastic uzura electrodului. Cele mai multe dintre sistemele noastre de electroeroziune cu electrod masiv ofera viteze mari de indepartare a materialului si o suprafata oglinda folosind pulsuri cu o durata scurta de doar 50 nanosecunde. NOVICK® Sinker EDMs ofera cea mai recenta tehnologie de economisire a energie. Masinile NOVICK® cu eletrod masiv ofera viteze mari de prelucrare si o uzura redusa a electrodului. Acestea sunt masini de inalta precizie care produc suprafete fine folosind Spark Machining.

 

Noviform - U

Masini universale de precizie de erozimat cu electrod masiv

Noviform-U este cea mai compacta masina universala de electroeroziune in segmentul standard

Noul design modern al mașinii creează o omogenitate cu întreaga gamă de produse Novick.

 • Masina de inalta precizie, de inalta productivitate si completata cu toate caracteristicile posibile
 • 3 axe CNC + optional axa C + orbit II ® function + expert3 + DSAPCS pro
 • 0.001mm Cel mai mic increment, Ra = 0,14um rugozitatea suprafetei realizabila cu aspect de oglinda

De ce masina noastra este mai stabila?

Cadru masina tip C - Design elvetian

Designul mecanic al masinilor Novick este cel cu masa de lucru fixa: combinand robustetea si precizia.

 

Piesa care urmeaza a fi prelucrata se afla direct pe masa de lucru independenta.

Acest design, in cazul in care piesa este statica, permite incarcarea unor piese foarte grele fara a afecta precizia. Componentele de precizie ale masinii sunt utilizate exclusiv doar pentru deplasarea electrodului. Protejate de murdarie, socuri si solicitari, ele lcreaza permanent intr-o situatie ideala pentru a asigura o acuratete durabila. Masa de lucru fixa combina robustetea si precizia si pastreaza deasupra in miscare toate componentele de mare precizie  si in afara zonei de lucru.

Combinand designul elvetian si technicile de fabricatie japoneze s-au produs masini  a le caror performanta nu se schimba chiar si dupa multi ani de folosire. Aceasta longevitate Traditional Swiss design and Japan based  manufacturing techniques create machines where the performances of it do not change even after years of use. This longevity se datoareaza, in mare masura, calitatii fabricatiei.

Rectificarea de mare  precizie a ghidajelor si a suprafetorl de montare contribuie la aceasta precizie durabila.

Inainte de livrare, fiecare masina este supusa unui test cu laser, care verifica, in conformitate cu standardul VDI 3441, ca pe toate axele precizia de pozitionare este situata in limitele specificate.

Structura masinii noastre de tip C le intrece pe toate!

Mai robust, mai curat, mai stabil, mai precis, mai putine probleme, incarcare mai mare, ...

Vrei asta in atelierul tau?

Tehnologia Orbit-II Pro

Fiecare masina de electroeroziune cu electrod masiv Noviform® este sustinuta de noua tehnologia Orbit II Procare ofera precizie de prelucrare superioara si calitate  superioara a suprafetei. Tehnologia Noviform®Orbit II Pro:

 

 • Reduce cu 50% timpul de prelucrare si cu 70% uzura electrodului
 • Imbunatateste cu 50% calitatea suprafetei finale
 • Invinge restrictiile traditionale
 • Creste acuratețea produselor • Se mareste eficienta si productivitatea
 • Este simpla cu design inteligent
 • Testat complet prin testarea șocurilor și a vibrațiilor
 • Canalele de tip T sunt usor de realizat
 • Previne acumularea de resturi si deformari in gaurile adanci si pe suprafetele plane mari
 • Prelucrare hexagonala
 • Prelucrarea mai multor cavitati de dimensiuni diferite se poate face cu acelasi electrod

Orbit-II-Pro face diferenta

Prelucrarea orbitala conventionala( miscarea de orbitare sferica sau miscarea planetara a electrodului) se realizeaza consecutiev, de la un punct la altul, de-a lungul formei de obtinut si miscarea electrodului nu este lina, rezultand o prelucrare instabila. Modelul de orbitare sferica este o optiune des intalnita la multe masini CNC avansate de electroeroziune cu electrod.  Modelul de orbitare sferica nu poate fi realizat cu sismete mecanice de orbitare.

 

Orbitarea pe contur si axa C de orbitare

Cu cea mai noua dezvoltata technologie Orbit PRO II, aflata la a doua generatie, prelucrarea se face cu un electrod care este intr-o miscare constanta, urmarind conturul prestabilit. Acest lucru are ca rezultat o prelucrare extrem de stabila. Functia nou dezvoltata ORBIT II Pro ghideaza usor miscarea electrodului pentru obtinerea de suprafete uniforme fara neregularitati. Aceasta tehnologie avansata de prelucrare, in care electrodul este in miscare continuua, permite obtinerea unei prelucrari finale cu o precizie ridicata si calitate imbunatatita.

 

Telecomada cu afisaj pentru pozitie

Pozitionare cu ajutorul rotii de mana electronica

Cu ajutorul telecomenzii de lucru portabile sunteti mereu aproape de actiune, va bucurati de o vizualizare de aproape a procesului de configurare si puteti controla procesul in mod corespunzator si precis.

 

Telecomanda portabila cu afisaj pentru pozitia axei este deosebit de util atunci cand trebuie sa lucrati foarte aproape de zona de lucru a masinii. Tastele corespunzatoare selectiei axelor cat si a unor functii speciale sunt integrate in carcasa. In acest fel puteti schimba axele si configura masina in orice moment, indiferent de locul unde va aflati. Daca nu mai aveti nevoie de telecomda portabila, trebuie doar sa o atasati oriunde pe carcasa masinii prin intermediul magnetilor incorporati.

Dimensiuni si plan general