Novicut M-T : PCD - PCBN - Toolmaster

Prima masina de prelcuarare cu fir de Moliden pentru material PCD - PCBN

Pentru prima data, Novick ofera o solutie flexibila si low-cost pentru taierea si ascutirea sculelor de Diamant Policristalin (PCD). Cu noul Pachet Novick pentru PCD - PCBN, utilizatorii masinilor EDM vor avea toate mijloacele pentru a taia scule complexe , folosind masinile clasice cu comenzi cu care sunt deja familiarizati. Spre deosebire de multe solutii PCD - PCBN, Novick include o unitate de descarcare dedicata, capabila sa reduca ciobirea cu pana la 70%. resultatul este o solutie de performanta mare , eficienta in cost cu o interfata deja cunoscuta majoritatii utilizatorilor , la o fractiune din pretul altora. Executia si repararea sculelor din diamant si carbura (PCD si PCBN) a devenit foarte usoara si profitabila. 

Controler

  • 6 pagini de ecrane, reprezinta: modul Manual, Eroziune, Editare, Grafic, Diagnostic, CAD/CAM ofera o interfata om-masina foarte prietenoasa

  • Software-ul de comanda multi-tasking in timp real face posibila pregatirea urmatoarei lucrari in timpul eroziunii.

  • Interfata prietenoasa om-masina poate indeplini atat necesitatile incepatorilor cat si ale operatorilor cu experienta.

  • Programarea NC utilizeaza codurile ISO G/M standard. 

  • Programarea integrata CAD/CAM permite operatorilor sa genereze automat programe NC prin introducerea de desene sau prin primirea fisierelor in format DXF prin interfetele de comunicare seriale.

  • Cu o puternica functie CNC , gasire margine , gasire centru in mod automat.

  • Cu interfata USB si interfata de comunicare LAN , masina poate face schimb de date foarte convenabil cu calculatoare sau centre de comanda.

Programare conversationala cu soft CAD/CAM inclus

(copy 2)

Mai multe informatii despre avantajele prelucrarii cu fir de Molibden

Aflati aici de ce prelucrarea cu fir de Molibden are asa multe avantaje!

Novicut M - cu un design nou de ghidare a firului pentru o prelucrare mai precisa a sculelor PCD